Aangezien 90% van de levering van 21 miljoen bitcoins is ontgonnen, wordt zijn schaarste meer en meer duidelijk

January 21, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

Volgens gegevens van Blockchain.com, heeft de huidige totale doorgevende levering van bitcoin 18,9 miljoen bereikt, wat aan 90% van het totale aanbod van 21 miljoen bitcoins gelijk is. Dit betekent dat door 2140, slechts 10% van de levering van bitcoin aan digg wacht op.

Satoshi Nakamoto, uitvinder van Bitcoin, legde het ontstaanblok van Bitcoin in 2009 bloot en produceerde 50 Bitcoins. Volgens het mechanisme van Bitcoin, zal het volgende blok om de 10 minuten lijken en de beloningen zullen na ongeveer 210.000 blokken worden gehalveerd.

Volgens dit mechanisme, in de eerste vier jaar na de geboorte van Bitcoin, is elke blokbeloning 50 Bitcoins; in de tweede vier jaar, is elke blokbeloning 25 Bitcoins, etc.; tot Bitcoin allen opgegraven rond 2140 is. Wegens het speciale halverende mechanisme van Bitcoin, heeft het de unieke deflatoire kenmerken van Bitcoin veroorzaakt.

Bitcoin wordt gedecentraliseerd, toestaand mensen om waarde vrij te ruilen zonder het vertrouwen op tussenpersonen. Aangezien de globale populariteit en het gebruik van het Bitcoin-netwerk blijven stijgen, keuren vele traditionele bedrijven nu Bitcoin als betalingswijze goed. De vraag naar Bitcoin blijft stijgen en daarom wordt Bitcoin meer en meer schaars.

Een ding wordt getaxeerd als het zeldzaam is. Vele handelaren, institutionele investeerders en mijnbouwbedrijven hebben het reusachtige potentieel van de diepe waarde van Bitcoin ontsloten. Het grootste deel van Bitcoins die is gegraven zijn nog niet de markt ingegaan maar het is HODL. Het de analysebedrijf Glassnode heeft van op-kettingsgegevens een rapport uitgegeven om de vloeibaarheid van bitcoinlevering te analyseren. Een totaal van 14,5 miljoen bitcoins (boekhouding voor 78% van bitcoinomloop) worden gehouden door illiquidentiteiten.

Voor deze HODL-ventilators, wordt een diepere waarde van Bitcoin een noodzaak. Heb een gelijkaardig idee? Maar wat bepaald moet zijn is dat wegens het bestaan van HODL de ventilators, Bitcoin heel wat ruimte voor toegevoegde waarde heeft, en het kan de laatste periode zijn waarin Bitcoin aan lagere kosten kan worden gehouden.