Bitland is van plan om de machinespaanders van de mierenmijnbouw te verkopen om 33 miljoen t-berekeningen volgend jaar te verstrekken

December 17, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

Bitland is van plan om de machinespaanders van de mierenmijnbouw te verkopen om 33 miljoen t-berekeningen volgend jaar te verstrekken

 

In de oplopende markt van dit jaar, naast de vreugde van mijnwerkers, hebben de fabrikanten van de mijnbouwmachine hun tempo van het uitbreiden van hun investering opgevoerd. Men begrijpt dat de mijnbouw reuzebitcoin 30.000 30.000 wafeltjes in de derde en vierde kwartalen van TSMC heeft gepland. De productiecapaciteit van de film. Volgens de 7nm-modellen van de mijnbouwmachine in (momenteel) uitgever*kopte Bitland worden verkocht, hoofdzakelijk voor de machine van de mierenmijnbouw S17-53TH/s, de machine van de mierenmijnbouw T17-40TH/s en mier zijn de mijnbouwmachine S17 pro-Zesenvijftigste s, waarin elke mier S17 of mierens17pro mijnbouwmachine 144 spaanders heeft, en de mier T17 90 spaanders die.

 


Volgens het verschil in IC-ontwerpmacht, kan een 12 duimwafeltje ruwweg in 2500-5000 ASIC-mijnwerkers worden gesneden. Volgens professionele analyse, kan een 12 duim7nm nano wafeltje 3.000 ASIC-mijnwerkers ruwweg snijden. spaander. Gebaseerd op 144 spaanders per mierenmijnwerker, kan men ruwweg berekenen dat Bitumin gepland 30.000 nano wafeltjes van 7nm ongeveer 625.000 mijnwerkers van 7nm bitcoin in twee kwart zal produceren.

 

 

In normale omstandigheden, is de prijs van een ASIC-mijnwafeltje minder dan 8.000 Amerikaanse dollars. Volgens de huidige strakke productiecapaciteit en de herhaalde prijsstijgingen, zijn er geruchten geweest dat TSMC 7 duimproces de kosten van het 12 duimwafeltje aan 10.000 Amerikaanse dollars wordt opgeheven. Van het 30.000 stukwafeltje van het Bitcoinvasteland kan de de ordeprijs 300 miljoen Amerikaanse dollars (ongeveer 2,06 miljard yuans) bereiken.

 

 

In tegenstelling, zullen de spaanders van TSMC eerder aan fabrikanten met de stabiele vraag meer dan 12 maanden worden geleverd. Omdat de vraag tussen de fabrikanten van de mijnbouwmachine en de muntprijs te dicht is, is hun vraag hoogst vluchtig. De capaciteit van de mijnbouwmachine wordt over het algemeen bepaald wanneer de spaander van de fabrikant drie tot zes maanden geleden wordt geplaatst. De reactie van de productiecapaciteit van de fabrikant blijft over het algemeen achter, en het is onmogelijk om een stabiele vraag naar de spaander te handhaven.

 

 

Daarom rapporteert men dat, in tegenstelling tot de vorige orde, TSMC Bitcoin kan vereisen om een groter deel van de storting te betalen, en zelfs het volledige bedrag vóór productie te moeten betalen. Volgens bronnen, voor de partij orden met een waarde van US$300 miljoen, heeft Bitcoin reeds aan TSMC „betaald“, wat voorstelt dat Bitcoin momenteel voldoende contant geld heeft.

 

 

Wegens de recente goede muntprijzen, is de vraag naar mijnbouwmachines op de markt sterk, en de mijnbouwmachine is gebroken omhoog op de lijn, die in korte levering is. Volgens de officiële website van Ant Mining Machine, wordt de machine van de mierensha256 mijnbouw uitgever*kopt, en de machine van de mierenmijnbouw S17 (53T) en de mier T17 (40T) wordt geleverd in September dit jaar. De ordelevering van Shenma-mijnbouwmachine M20s (68T) en M21s (56T) werd zelfs gepland voor November. Eerder, hebben de de industrieinsiders geanalyseerd dat de mijnbouwcapaciteit waarschijnlijk vanaf September aan Oktober (namelijk dichtbij het eind van het vloedseizoen) zal los zijn.

 

 

Men verwacht dat de geplande derde en vierde kwartaalwafeltjes in het vasteland nieuwe mierenmijnen tegen eind 2019 of de eerste aan tweede kwartalen van 2020 zullen kunnen verschepen, die het beetjecontinent tot 2020 kunnen ruwweg schatten. Eerste aan tweede kwartalen zal 33 miljoen TH/s van rekencapaciteit verstrekken. Dit zal de algemene netwerk rekencapaciteit verder verhogen, zodat moet de mijnbouw vroeg de achterstand inlopen, toch is de huidige mijnbouwmoeilijkheid niet zeer hoog.