Sterke mijnbouwsupervisie, sterke anti-risicocapaciteit van globale hoogste mijnen

July 19, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

Aangezien de Financiële Stabiliteit van de Raad van de Staat en de Commissie voor Ontwikkeling zijn positie uitdrukten, heeft China een nieuwe ronde van virtuele muntsupervisie veroorzaakt. Van het rectificeren van mijnbouw aan verbieden die handel drijven, zijn de lagen overweighted geweest en met elkaar verbonden. Vooral voor mijnbouw, hebben Binnenmongolië, Xinjiang, Sichuan, Qinghai, en Yunnan opeenvolgend strikte supervisiemaatregelen geïntroduceerd „om het“ voor mijnbouwbedrijven eenvormig stijf te maken.

De sluiting van sommige Bitcoin-mijnen in China kan schommelingen op korte termijn aan de prijs van Bitcoin brengen, maar op de lange termijn, zal het geen grote invloed op de prijs van Bitcoin hebben. Omdat deze mijnknoeiboel geleidelijk aan door mijnen overzee zal vervangen worden.

Men moet zeggen dat deze regelgeving reusachtige verliezen aan alle mijnwerkers zal brengen die in China ontginnen. Of deze beleidsaanpassing een invloed op het de mijnbouwpatroon zal hebben van de wereld vergt verder observatie. In elk geval, voor mijnwerkers die willen blijven mijn goud in de mijnbouw van Bitcoin, die China verlaten is een onthouden van conclusie.

Nochtans, is een realistischer probleem dat alvorens de globale epidemie onder controle, of het mijnbouwmachines verlatend China of mensen verlatend China is, zij is zal onder ogen zien omslachtige procedures. Nochtans, oordelend van het huidige globale mijnbouwlandschap, kan de belangrijke mijnbouw van de wereld meer over de hele wereld verdeelde middelen hebben. Vergeleken met mijnbouwbedrijven met één enkele regionale lay-out, hebben zij betere anti-risicomogelijkheden.

RHY heeft 27 blockchaindatacentra in Oost-Europa, de Verenigde Staten, Canada, en China geïnvesteerd en geconstrueerd. De voedingschaal overschrijdt 600MW, en de het ontvangen schaal overschrijdt 356.000 eenheden.

Met de sluiting van Chinese mijnen, RHY-verhoogden de mijnen geleidelijk aan hun investering in de bouw van mijnen in Canada en de Verenigde Staten, en breidden lokale mijnen uit. Momenteel, naast de originele hashrate en mijnbouwhuurzaken, heeft de RHY-mijn ook de zaken van de Mijnhuur geopend.