De prijs van muntstukken blijft toenemen, opdrijvend de machine van de bitcoinmijnbouw aan breuk. Vele machines van de mierenmijnbouw worden uitgever*kopt.

October 22, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

De prijs van muntstukken blijft toenemen, opdrijvend de machine van de bitcoinmijnbouw aan breuk. Vele machines van de mierenmijnbouw worden uitgever*kopt.

 

Bitcoin nam boven de 13101,0088 Amerikaanse dollar toe en reignited het enthousiasme van de Bitcoin-mijnbouwmarkt, maar het leidde ook tot een stroomonderbreking op grote schaal van de Bitcoin-markt van de mijnbouwmachine. Men begrijpt dat de mijnbouwmachine uit de eerste hand op de markt ernstig uit - van - voorraad is, en de de machinereeks van de mierenmijn van de Bitian-vastelands officiële website is uitgever*kopt. De reeksen van de de mijnbouwmachine van Jianan Zhizhi Avalon zijn uitgever*kopt, en de Internationale Wing Bit Mining Machine reeksen van Yibang worden verkocht. Eindig. Het nieuws dat een reeks mijnbouwmachines wordt uitgever*kopt toont de huidige hete markt voor mijnbouw.

 


Men kan zeggen dat de stijging van de prijs van deze ronde van munt nogmaals groot vertrouwen aan de mijnwerkers betrokken bij mijnbouw heeft gebracht. Bovendien onder de strakke productiecapaciteit van de mijnbouwmachine, bitcoin waren de mijnbouwmachines van Internationale Bitian, Yibang en Jianan Zhizhi ernstig uit - van - voorraad. Op de officiële website van de drie belangrijkste fabrikanten van de mijnbouwmachine, zijn de de mijnbouwmachine van de heersende stromingsmier, Avalon-de mijnbouwmachine en Wingbit-de producten van de mijnbouwmachine uitgever*kopt. Momenteel, slechts kan Avalon-mijnbouwmachine 1041 van Jianan Zhizhi worden gereserveerd, maar snelst is de machine van de toekomstmijnbouw in Augustus.

 

 

De machines van de Bitcoinmijnbouw zijn uit - van - voorraad, en sommige bronnen zeiden dat naast de schommeling in de marktvraag, de marktvraag stijgt. Een andere belangrijke reden is dat de toeleveranciers beperkte levering van spaanders kunnen verstrekken. Het tekort aan stroomopwaartse spaanderlevering heeft de productiecapaciteit fabrikanten van de mijnbouwmachine veroorzaakt strak te zijn, die heeft geleid tot het tekort aan productie van mijnbouwmachines. Toen de mijnbouwmachine ernstig uit - van - voorraad was, maar de marktvraag neemt nog toe, van de het Noorden zijn de tweedehandse mijnbouw van Shenzhen Huaqiang de machinezaken populair, begrijpt men dat de prijs van Bitcoin-mijnbouwmachine bijna heeft verdubbeld.

 

 

Het versnelde openen van de bitcoinoplopende markt heeft de voorraden van de mijnwerkers onvoorbereid gemaakt, en de tweedehandse markt van de mijnbouwmachine heeft een Carnaval-ogenblik ingeluid. Een groot aantal tweedehandse mijnbouwmachines, de tweedehandse machine van de mierenmijnbouw T9+10.5T, tweedehandse mieren L3+L3++, mieren S914T500, de bovengenoemde mijnbouwmachine, wordt voeding niet vereist. „Een aantal langverwachte van de het Noordenmijnbouw van Shenzhen Huaqiang van de de machineuitwisseling gemeenschap van WeChat, de verkopers van de mijnbouwmachine is nogmaals actief geworden, gelijkaardig aan dit type van het tweedehandse mijnbouwmachine recycling reclame overweldigen. En de levering van de mijnbouwmachine is ontoereikend, de prijs van de mijnbouwmachine ook het water hoog is toegenomen. Na een half jaar van „mijnramp“, van de fabrikanten van de mijnbouwmachine, mijneigenaars aan kleinhandelsmijnwerkers, is de volledige mijnbouwmarkt rusteloos begonnen te zijn.