Thuis / Cloundmijnbouw /
0,16 van de Mijnbouwbitcoin van Punten Online Clound de Knoeiboelmacht 360 Dagen
0,16 van de Mijnbouwbitcoin van Punten Online Clound de Knoeiboelmacht 360 Dagen
  • 0,16 van de Mijnbouwbitcoin van Punten Online Clound de Knoeiboelmacht 360 Dagen

0,16 van de Mijnbouwbitcoin van Punten Online Clound de Knoeiboelmacht 360 Dagen

Statisch winstcijfer: 0% ~~326%
Punten: 0.16Points
Contacteer Ons
Specificaties
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving
Specificaties
Statisch winstcijfer: 0% ~~326%
Punten: 0.16Points
Hoog licht:

0.16 Points Online Clound Mining

,

16 Mijnbouw van Punten Online Clound

,

De Macht van de Bitcoinknoeiboel 360 Dagen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 28
Betalingscondities: USDT
Productomschrijving

BTC-Knoeiboelmacht (360days)

 

Productenbeschrijving
 

1. De knoeiboelmacht is aan onderverhuring de rekencapaciteit van mijnbouwmachines aan gebruikers volgens de kleinste eenheid!

2. Eigendomsrecht van minerale machines

Wanneer BTC-de berekeningscapaciteit 10t bereikt en de totale huurtermijn 720 dagen bereikt, zal de overeenkomstige berekeningscapaciteit maar de overeenkomstige niet modelmijnwerker als gift worden gegeven; voor berekeningsgevallen minder dan 720 dagen worden gegeven, zal geen eigendomsrecht. Als GPU een rekencapaciteit van 220m heeft en de totale huurtermijn meer dan 4 jaar is, zal het minerale machineseigendomsrecht worden voorgesteld; als de huurtermijn minder dan 4 jaar is, zal het minerale machineseigendomsrecht niet verstrekt worden. De munt rekencapaciteit niet van BTC en van GPU andere heeft het huren 3 jaar geaccumuleerd, en de het huren rekencapaciteitwaarde is niet minder dan de rekencapaciteitwaarde van één enkele minerale machine, en het eigendomsrecht van de minerale machine wordt gegeven als gift, anders zal het eigendomsrecht niet gegeven worden. Het minerale machineseigendomsrecht zal voor binnen 30 dagen na de afloop van de huurtermijn worden toegepast, en die toegepast niet voor zullen worden geacht om het eigendomsrecht opgeschort te hebben. De mijnwerker die het verbeteren aanvragen zal van de globale mijn worden geleverd nadat de huur verloopt, en de internationale/binnenlandse logistiekprijs zal door de gebruiker worden gedragen. Verklaring: de houdbaarheid van de fysieke mijnwerker is 180 dagen, en het heeft de garantie overgegaan wanneer het wordt verwijderd uit de plank.
 


Ons voordeel


LUB is één van de grootste mijnwerkersverdelers in online verkoop, met zeer hoge reputatie en geloofwaardigheid.


Gebaseerd op de afgelopen ervaring is het zeer moeilijk voor de Internationale Koper om de productruzie vrij te krijgen. Ons bedrijf heeft samenwerking met Bitmain, Innosillicon, Canaan, Goldshell, en andere hoofdfabrikanten van de mijnbouwmachine bereikt.

 

wij hebben genoeg sterkte om het overeenkomstige merk en het model volgens de behoeften van klanten te verstrekken. Ons uiteindelijk doel om de beste dienst en de authentieke mijnbouwproducten aan redelijke prijzen met superfast levering te geven.

 

Beelden

0,16 van de Mijnbouwbitcoin van Punten Online Clound de Knoeiboelmacht 360 Dagen 0
0,16 van de Mijnbouwbitcoin van Punten Online Clound de Knoeiboelmacht 360 Dagen 1
0,16 van de Mijnbouwbitcoin van Punten Online Clound de Knoeiboelmacht 360 Dagen 2