De prijs van de de machines17 toekomst van de mierenmijnbouw nam van de de berekeningsmacht van 50% grote de mijnbouwmachine in korte levering toe

February 12, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

De prijs van de de machines17 toekomst van de mierenmijnbouw nam van de de berekeningsmacht van 50% grote de mijnbouwmachine in korte levering toe

 

Onlangs, kan de markt van de mijnbouwmachine worden gezegd dat het moeilijk is om een mijnbouwmachine te vinden op grote schaal. Vele machines van de toekomstmijnbouw zijn gelost aan november-December. Volgens de officiële website van de belangrijkste mijnbouwmachines zoals Ant Mining Machine, Shenma-Mijnbouwmachine, Wingbit-Mijnbouwmachine, Avalon Mining Machine en de Machine van de Kernmijnbouw, is de grote de mijnbouwmachine van de berekeningsmacht uitgever*kopt, en de reeks van Avalon wordt 37T A10 geschikt. In September, werden Wingbit E11 en E12-de reeksen vrijgegeven in recent Oktober; Shenma M20S en M21-de reekstoekomst werden gepland voor November; De toekomst van de de machines17 reeks van de mierenmijnbouw werd gepland voor December, en de prijs van de de machines17 toekomst van de mierenmijnbouw nam 50% toe.


De toekomstmijnwerkers zijn in korte levering, en hun toekomstprijzen nemen tijdens verschillende tijdspannes toe.

De Shenmam20s 68T toekomst in September was ongeveer 2159.7732 Amerikaanse dollars, November-was de toekomst ongeveer 2837.9734 Amerikaanse dollars, een verhoging van 31,45%. Toont de officiële website van de mier aan dat de van de machineseptember van de slaks17 53T mijnbouw de toekomstprijs ongeveer 1600.6397 Amerikaanse dollars is, is een ontlede mijnwerker, de de toekomstprijs van December van de mijnbouwmachine ongeveer 3.918,3717 Amerikaanse dollars die (aan volledige 53T overeenstemmen), een verhoging van 50%.

Een handelaar van de mijnbouwmachine van het Noorden van Shenzhen Huaqiang, spelde enige 35 aan de 53T-mier S17, Augustus-toekomst. Toen het oorspronkelijk werd verkocht, waren er niet velen, en één familie zou in dozens kunnen worden verdeeld. De grote de mijnbouwmachine van de berekeningsmacht is niet zeker, en er is minder vlees. Momenteel, is de toekomst van de mijnbouwmachine van de de machines17 reeks van de mierenmijnbouw gepland voor December.

 

Een mijnbouwbedrijf in de opstelling van Chengdu ook de mier S17 en Shenma M20S. Het hoofd van een mijnbouwbedrijf openbaarde dat zij duizenden de mijnbouwmachines van 68T Shenma aan een toekomstprijs van $27.6223/T kochten, terwijl de 53T-mieren S17 minder dan 1.000 toekomst roofden, de gemiddelde prijs is ongeveer 2035.3275 Amerikaanse dollars.

 

Voor de tarifering van de toekomst van de mijnbouwmachine, zei Bitland dat de prijs van de machineproducten van de mierenmijnbouw met diverse factoren zoals muntprijs, netwerk rekencapaciteit en moeilijkheid rekening zal houden.

 

Strijd voor de grote machine van de machtsmijnbouw

 

In 2018, handhaafden de mijnwerkers de veiligheid van het Bitcoin-netwerk met de rekencapaciteit van 37E's, en hielden ook de laatste lijn van defensie in de blockchainindustrie. Op 27 Juni, 2019, sleepte Bitcoin aan $13.720 mee. Hij sliep nog in de „baissemarkt zal duren twee jaar,“ en ontwaakte volledig, betreurend dat hij geen tijd om op de bus had gehad te krijgen.

 

De Bitcoinprijzen blijven door nieuwe hoog breken, en het vloedseizoen heeft gevolgd.

 

Vanaf 19 Juni aan het heden, in enkel 20 dagen, is de totale het netwerk rekencapaciteit van Bitcoin van 53.61E tot een maximum van 71.3E toegenomen, en de recentste rekencapaciteit heeft de piek van Oktober 2018 overschreden, die 7.93T bereiken. Sommige deskundigen voorspellen dat begin dit jaar, de rekencapaciteit van Bitcoin zal toenemen tot meer dan 100E. Moeilijker de berekeningsmacht, krachtiger de mijnbouwmachine en beter de verhouding van de machtsconsumptie, die de reden is waarom de de mijnwerkers en verkopers van de mijnbouwmachine meer bereid zijn om de grote de mijnbouwmachine van de berekeningsmacht te kiezen.

 

De keus van alle mijnbouwmachines ligt in de verwachting van bitcoinprijs, omdat de moeilijkheid van mijnbouw uiteindelijk 11T-12T zal bereiken. Als de prijs van de munt om 50.000 Amerikaanse dollars wordt geschat te zijn, welk soort te kiezen mijnbouwmachine geen probleem is, als het wordt geschat op $20.000, low-power machines zal verliezen hun maximaal concurrentievermogen.

 

De productie van mijnbouwmachines is onderworpen aan de massaproduktiecapaciteit spaanders.

 

Op 29 Maart dit jaar, kondigde Ant Mining Machine officieel de tweede generatie van 7nm-van de de machine nieuwe S17 reeks van de mierenmijnbouw de mijnbouwmachine aan, die op de officiële website voor verkoop op 9 begon te zijn April.

 

Op 19 Mei, gaf de Beetjemicro officieel de machine van de de reeks bitcoin mijnbouw van Shenma M20 in Chengdu vrij. Er zijn vijf modellen, allen die de spaanders van Samsung met behulp van 8nm.

 

De 7nm-spaander van Ant Mine Machine komt uit TSMC, en de 8nm-spaander van Shenma-Mijnbouwmachine komt uit Samsung.

 

De belangrijkste klanten van TSMC zijn hoofdzakelijk van grote fabrieken zoals Apple, Qualcomm en AMD. De orden van de mijnwerkers zijn ver minder dan die van Apple en Qualcomm. wegens ontoereikende productiecapaciteit van het wafeltje, de totale productiecapaciteit van TSMC is beperkt, zodat hangt de orde van productie van de spaanders van de ordehoeveelheid af. In tegenstelling, volstaat de de spaandercapaciteit van Samsung vrij.

 

De spaanderproductiecapaciteit is ontoereikend, en de grote de mijnbouwmachine van de berekeningsmacht is schaarser.

 

De verzendingen van de Shenmamijnbouw in Juni waren rond 300.000 eenheden, en de toekomstmijnwerkers in augustus-Oktober zijn verkocht. Verschillend van vorige jaren, zal dit jaarbeetje China voorrang aan de mijnwerkers aan de mijnwerkers verlenen, en de rest zal aan de mijnwerkers worden verstrekt.

 

Men begrijpt dat „er een classificatie binnen Bitcoin is. Volgens de aankoop van mieren in de baissemarkt, worden 20 miljoen de machineorden van de mierenmijnbouw geëvalueerd, verlenend voorrang aan middelgrote en grote mijnwerkers; in termen van Shenma, is de hoeveelheid MOQ 100 miljoen yuan, ongeacht Mijnwerkers en de handelaars van de mijnbouwmachine.