Versie van beetje de Continentale Ant Mine Upgrade--Het verschil tussen de machines9 SE en mier S9 van de mierenmijnbouw

September 16, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

Versie van beetje de Continentale Ant Mine Upgrade--Het verschil tussen de machines9 SE en mier S9 van de mierenmijnbouw

 

De machine van de mierenmijnbouw S9 is één van de vertrouwdste machines van de mierenmijnbouw voor mijnwerkers. Zodra gelanceerd, werd het de machine van de bitcoinmijnbouw van de wereld populairste. Toen de machine van de mierenmijnbouw S9 werd gelanceerd, was het fundamenteel uitgever*kopt één seconde. Het was een echte „één machine is moeilijk te vinden“. Op dat ogenblik, moest het gelukkigste ding voor vele mijnwerkers de mier S9 in Bitland grijpen. Na de mier S9, lanceerde het Bitland-vasteland de machine van de mierenmijnbouw SS9i, de machine van de mierenmijnbouw S9j en andere producten, die onder mijnwerkers zeer populair waren.

 

Onlangs, heeft Bitland nogmaals een speciale versie van de mier S9, de machines9 SE van de mierenmijnbouw gelanceerd. Als nieuw verbeteringsproduct van de mier S9, zijn de mijnbouwprestaties van de machines9 SE van de mierenmijnbouw zeer verbeterd. om de mijnwerkers te helpen het verschil tussen de machines9 SE en de machine van de mierenmijnbouw S9 begrijpen van de mierenmijnbouw, brengen de volgende RHY-mijnen de meerderheid van mijnwerkers ertoe om hun verschillen te analyseren.

 

De eerste is de vergelijking van de verschijning van de machine van de mierenmijnbouw.

 

Wij kunnen zien dat SE van de mierenmijnwerker S9 korter is in vorm dan de mierenmijnwerker S9 en hoger in hoogte dan de mier S9. Twee gebruiken ook de voor en achter dubbele ventilator koelstructuur om de mijn te vergemakkelijken om de Bitcoin-mijnbouwmachine te bevorderen.

 


Van de machineprestaties van de mierenmijnbouw de gegevensvergelijking

 

Voor bitcoinmijnwerkers, zijn de belangrijkste prestaties absoluut macht en macht! Zo vergelijk de macht en van de machtsconsumptie gegevens van de twee mijnbouwmachines. Vergeleken met de machine van de mierenmijnbouw S9, heeft de speciale versie van mierens9 SE zijn macht met 18,5% en energieverbruikverhouding door 20% verhoogd. Dit betekent dat de mijnwerkers aan mijn economischer en energy-efficient zijn.

 

Van de machines9 SE van de mierenmijnbouw parameters van de de mijnbouwmachine de specifieke

 


Vergelijking van interne structuur van de machine van de mierenmijnbouw

 


Een andere belangrijke verbetering van de machines9 SE van de mierenmijnbouw is de aanpassing van de structuur van de hittedissipatie, met een nieuwe de controlelogica van de ventilatorsnelheid, die een ongelijk heatsinkontwerp gebruiken. De verbetering van de structuur van de hittedissipatie verbetert de uniformiteit van de hittedissipatie van de mijnbouwmachine, is de verrichting van de mijnbouwmachine stabieler, en de mijnbouwefficiency is hoger.

 

Bovendien gebruikt de machines9 SE van de mierenmijnbouw de recentste ingebouwde programmatuur van Bitland om veilige de handtekeningsfunctie van Bitland te steunen, die kwaadwillige aanvallen door derdesoftware kan verhinderen. Het step-down mechanisme op hoge temperatuur van de ingebouwde programmatuur verzekert de stabiliteit van de mijnbouwmachine bij hoge omgevingstemperatuur, het automatische op hoge temperatuur en mechanisme van de ventilator abnormale bescherming om ervoor te zorgen dat de mijnbouwmachine in de abnormale omstandigheden nog veilig en betrouwbaar is.

 

Samenvatting: De speciale promotieversie van de machines9 SE van de mierenmijnbouw is krachtiger dan de mier S9. De mijnbouw is meer efficiënte energie en de efficiency van de hittedissipatie is hoger. De mijnbouwervaring van de mijnwerkers is beter. Natuurlijk, is de mijnbouwopbrengst ook Groter. Wil van deze promotieversie van de machine van de mierenmijn op de hoogte zijn, kunnen de mijnwerkers aandacht aan de RHY-mijn besteden, als u in andere Avalon-mijnbouwmachines geinteresseerd bent, Shenma-mijnbouwmachines, de machines van de kernmijnbouw, kunt u ook op de RHY-mijn zijn. Koop het overeenkomstige mijnbouwpakket, de zo lage elektriciteitsprijs aangezien 0,02765 Amerikaanse dollars per ton van de huur van de mijnbouwmachine, de machine van de wolken rekencapaciteit het ontvangen uw vraag naar mijnbouwwinst in dit stadium zullen behandelen. Toch is deze elektriciteitsprijs moeilijk om in de binnenlandse nat seizoenmijnen te bereiken, zelfs als het onstabiel is.