De Bitcoinmijnbouw nadert een halve dag, en de vroege ingang kan het lood nemen.

November 21, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

De Bitcoinmijnbouw nadert een halve dag, en de vroege ingang kan het lood nemen.

 

Sinds April van dit jaar, is BTC een ononderbroken stijgende lijn begonnen. Beginnend van $4.000, brak het door verscheidene belangrijke druk van $6.000, $8.000, $10.000, en $12.000, en eens bevonden bij een hoogte van $14.000.

 

De secundaire markt schijnt chaotisch en wanordelijk te zijn. Maar als u dicht kijkt, heeft elke golf van de markt een fundamentele omkering van de beren, en er is een sterke consensus van de marktwaarde (positief op lange termijn) als basissteun van de markt.

 

De grootste rol van de secundaire markt is deze positieve verwachting te vergroten, en de bookmakers profiteren van het marktgevoel dat wordt aangemoedigd. Natuurlijk, als kleinhandelsinvesteerder, zou u uw positie in de secundaire markt ook moeten kennen.

 

Voor alle bitcoins die het mechanisme gebruiken van de powconsensus, zijn de periodieke productiebesnoeiingen hun grootste positief nieuws. Vanuit de historische ervaring, bijna zullen alle gecodeerde digitale activa die productiebesnoeiingen onder ogen zien een positieve markt op lange termijn inluiden, en na de productiebesnoeiingen, wegens het deflatieeffect van plotselinge daling in output, zal de hoge waarschijnlijkheid een sterke stichting voor de nieuwe markt vormen.

 

Het recente powmechanisme wordt om digitale activa te coderen periodiek verminderd door LTC, dat de mijnbouwaansporingen in Augustus halveerde, en de meest inspirerende stemming in de secundaire markt bitcoin graaft volgend jaar in recent Mei. De mijn zou moeten worden gehalveerd.

 


Onder de verwachting van een significante winstvermindering van bitcoinproductie, zijn de fondsen in de secundaire markt begonnen de markt in te gaan vooraf, die de fundamentele reden voor de omzetting van beren en vee vanaf April is.

 

Vergeleken met de hete markt in de secundaire markt, is de reactie op de verwachte vermindering van productie in de mijnbouwcirkel intenser en meer verborgen, stil maar tragischer.

 

: Wat Bitcoin-het halveren en het historische Bitcoin-halveren is

 

Volgens het ontwerp van Nakamoto van het mechanisme van de bitcoinuitgifte in het Witboek van Bitcoin, de enige manier uit te geven bitcoin voor de knoop is bitcoin beloningen te verkrijgen door het naar recht te streven op de ketting (mijnbouw) te registreren.

 

Het aantal bitcoins aan mijnwerkers wordt die de boekhoudingsrechten in andere perioden in geschiedenis toegekend die hebben verkregen is verschillend. Nakamoto heeft een verminderend beloningsmechanisme voor mijnwerkers ontworpen. Een totaal van 21 miljoen bitcoins worden opgegraven voor 210.000 blokken, en de mijnbouwaansporingen worden automatisch gehalveerd.

 

De huidige Bitcoin-mijnbouwtoekenning is in de tweede cyclus van de productievermindering, met een beloning van 12,5 BTCs per het graven. Tegen eind Mei volgend jaar, zal de toekenning van de bitcoinmijnbouw de vierde halverende cyclus ingaan, wanneer de beloning tot 6,25 BTC zal worden verminderd.

 

De opbrengstdeflatie is een belangrijke eigenschap van Bitcoin, en de deflatie maakt ook de waarde van Bitcoin-het toenemen. Telkens als before and after de periodieke productiebesnoeiing, er een ronde van oplopende markt komst zal zijn.

 

Sommige mensen hebben reeds geteld: In geschiedenis, het eerste kwam halveren van Bitcoin in 2012 voor. In het eerste het halveren interval, registreerde de prijs van Bitcoin een schommeling van $12 tot $994, een verhoging van 8000%.

 

Het tweede halveren van Bitcoin kwam in 2016 voor, wat de huidige cyclus is wij in zijn. Bitcoin schoot van rond $650 omhoog tot $20.000 aan het eind van 2017, omhoog door 3.000%.

 

Het halveren van geschiedenis heeft Bitcoin-dozens tijden en honderden tijden van verhoging gegeven. Vandaag zijn wij voor de volgende gehalveerde deur, en alle deelnemers in de markt houden hun adem op het mirakel van bitcoin wachten weer te verschijnen.

 

Twee: halverend het geschil, zijn de partijen in kwestie dicht tot gek

 

Als dichtste groep aan Bitcoin, hebben de mijnwerkers het diepste begrip van de macht van het halveren van Bitcoin. Momenteel, ervaren de meeste mijnwerkers minstens één bitcoin het halveren. De oudere mijnwerkers zijn zelfs mijnbouw sinds het eerste halveren begonnen, en die het effect van de rijkdomsplitsing door twee ervaren wordt bewerkstelligd halverend.

 

Macht van Sichuan Fengshui ontmoette een kans om Bitcoin te halveren, en elke mijnwerker had een reden hard te vechten. De totale netwerk rekencapaciteit begon te schommelen, bereikend 70EH in twee maanden. Begin het jaar, was dit cijfer slechts over 30EH, en de moeilijkheid van mijnbouw steeg door meer dan 10% om de twee weken.

 

De mijnwerkers kochten alle nieuwe en oude gegevensverwerkingsmachines op de markt samen met de levering van toekomst na een half jaar. Het is moeilijk voor buitenstaanders om de woeste concurrentie te veronderstellen.

 

Volgens de huidige verhoging van de moeilijkheid van rekencapaciteit, zal de vorige generatie van mijnbouwmachines alle mijnbouwvoordelen tegen eind dit jaar verliezen, en miljoenen mijnbouwmachines zullen volledig verminderd worden tot schrootijzer.

 

Het aantal mensen die voorbereidingen treffen binnen te gaan stijgt nog. Van de gegevens van de gebruikersgroei van de Globale Mijn van RHY, heeft het aantal onlangs geregistreerde gebruikers in het verleden de drie maanden het aantal gebruikersregistratie in het afgelopen jaar overschreden, en er zijn vele geluiden van oude mijnwerkers geweest die geen machines kunnen kopen.

 

De mijnwerkers hebben nu een weinig waanzin en geen overleving.

 

Markt het halveren is stil in April dit jaar begonnen, hoewel in een minder dan jaar, Bitcoin is toegenomen met 300%.

 

Elke dag, zijn er tientallen duizenden onverwerkte transacties die op het Bitcoin-netwerk wachten 's nachts worden bevestigd, en de markthitte terug naar 17-jaar de oplopende markt.

 

Vergeleken bij de toegang van de mijnwerkers tot bitcoin aan de laagste kosten, is de tweede klasse meer geinteresseerd in voor het eerst het worden van de voordelen van de hevige schommelingen van de markt. Na het er niet in slagen om $15.000 te raken merk, ervoer Bitcoin verscheidene correcties op grote schaal en viel eens onder teken $10.000.

 

Sommige mensen zijn opnieuw gesloten omhoog, terwijl anderen een reusachtige hoeveelheid belang van verscheidene banden hebben verdiend.

 

De investeringsinstelling wordt begroet als trekker van deze oplopende markt, omdat de geconcentreerde toelating van institutionele fondsen de markt maakt snel terugkrijgen. De bekende digitale Beleggingsmaatschappij van de instellingsgrayscale van de activainvestering houdt meer dan 200.000 bitcoins en koopt meer dan 8.000 bitcoins van de markt elke maand.

 

Men kan zien dat geen kwestie of het een mijnwerker, een secundaire markt is of een investeringsinstelling, in aanwezigheid van de aanstaande markt, alle partijen niet de inspanning wordt gespaard om de grootste hoeveelheid bitcoin op de manier te verkrijgen zij bij goed zijn.

 

Drie: Hoe neemt u deel aan deze ronde van oplopende markt als nieuwkomer?

 

Wanneer de nieuwkomer zal binnengaan? Hoe kunnen wij van de kans om Bitcoin te halveren gebruik maken? Dit soort probleem is wat elke buitenstaander het meest enthousiast is om nu te weten.

 

In theorie, is het aangewezen om de markt in te gaan alvorens Bitcoin wordt gehalveerd. Natuurlijk, vroeger de kans binnen te gaan, groter de kans van toelating.

 

Het is haalbaarder en zorg-vrij voor nieuwkomers verkiezen om voor bitcoin te stemmen of mijnbouwmacht te huren.

 

De vaste investering is gebaseerd op zijn eigen financieringsregelingen, regelmatige (dag/week) vaste aankoop van een bepaalde hoeveelheid bitcoin.

 

De voordelen van vaste investering zijn: het is vrij eenvoudig en uitvoerbaar, en het kan zijn eigen vermogentoewijzing snel voltooien zonder de markt te missen.

 

Downside is dat de secundaire markt te vluchtig is, en de nieuwkomers zijn naar voren gebogen aan verliezen toe te schrijven aan marktschommelingen op korte termijn.

 

De de machtsmijnbouw van de huurberekening is door het platform van de machtshuur om gegevensverwerkingsproducten voor te verkrijgen mijnbouw te kopen bitcoin.

 

De voordelen van de machtshuur zijn: geschikt, geen technische drempel, en kan bitcoin aan de laagste kosten verkrijgen, die minder beïnvloed door de schommeling van de secundaire markt zijn en geschikt voor de beginner zijn lange tijd te houden.

 

Het nadeel is dat de mijnbouw een proces is op lange termijn dat geduld vereist. Momenteel, hebben de meeste gegevensverwerkingsplatforms op de markt behalve het RHY-platform geen vlek gegevensverwerkingsproducten.

 

Tot slot zodra u uw fondsentoewijzing hebt voltooid, zou u geduldig op het halveren van de markt moeten wachten. Vanuit de historische ervaring, heeft Bitcoin nooit mensen gelaten die geloven in hem teleurstel. Het enige verschil is de tijdsduur. Neem uw eigen kaartjes.