De derde bitcoin mijnbouwbeloning wordt gehalveerd of in de mijnbouw super oplopende markt voorgegaan

May 20, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

De derde bitcoin mijnbouwbeloning wordt gehalveerd of in de mijnbouw super oplopende markt voorgegaan

 

De Bitcoinmijnbouw zal groot nieuws inluiden, aangezien de tweede blokbeloning voor Litecoin met succes is voltooid. Daarna, zullen wij het derde blok van bitcoin in Mei 2020 halveren.


De Wereldbeker en de Olympische Spelen worden gehouden om de vier jaar, terwijl de Bitcoin-toekenning van het mijnbouwblok ook om de vier jaar wordt gehalveerd. Aanvankelijk, was de het blokbeloning van Bitcoin 50 BTC, die aan 25 BTC aan het eind van 2012 vielen en aan 12,5 BTC in 2016, terwijl zijn het derde halveren rond 20 Mei zal voorkomen, 2020 vielen. Op dat ogenblik, zal de Bitcoin-bloktoekenning verder verminderd worden tot 6,25 BTC.

 

Misschien gepast aan ontwerp, of enkel toevallig, zijn de laatste twee cycli van de bitcoinprijs nauw verwant aan het halveren van blokbeloningen. Door deze het twee halveren te herzien en hun effect op de bitcoinlevering, vraag en prijzen te analyseren, verheugen wij ons op het verklaren van de vorige sterke prijscyclus en het helpen van investeerders voor de derde cyclus voorbereidingen treffen.

 

De eerste keer Bitcoin wordt gehalveerd en de kleinhandelsera

 

Ik verwijs naar deze periode als kleinhandelsleeftijd, omdat Bitcoin slechts vroeg in technologie en kleinhandelsinvesteerders werd gebruikt. Aan het begin van deze cyclus, is de volledige Bitcoin-economie nog te klein, en de instellingen zullen het niet opmerken.

 

Vóór de eerste halverende prijscyclus, ervoer Bitcoin een cyclus tussen Juni en November 2011, en zijn prijs daalde van $31 tot $2, een daling van meer dan 90%.

 

De Bitcoinprijzen begonnen in November 2011, en dan in November 2012, voor het eerst gehalveerde Bitcoin toe te nemen. Sedertdien is zijn prijs tot November 2013 blijven toenemen raakte een verslaghoogte van $1.200. Deze cyclus toonde een duidelijke symmetrie, d.w.z., 12 maanden vóór het halveren en 12 maanden na het halveren toe, neemt de algemene tendens.

 

In de eerste cyclus, toonde de prijs een omhoogschietende situatie nadat het halveren (alvorens te halveren, het toenam tot $13 voorkwam, en na het halveren het tot $1.200 toenam). De totale prijsverhoging voor deze cyclus is 350-400 keer (afhankelijk van de prijsbron ziet u).

 

In feite, bitcoin nam slechts vier keer toe alvorens te halveren, en bijna gehalveerd na het halveren.

 

Na het bereiken van een piek van $1.200, volgde een 14 maand diepe recessie, met bitcoinprijzen die meer dan 80% en een minimum rond $200 bereiken vallen. In de volgende 10 maanden, Bitcoin-bleven de prijzen tussen $200 en $300.

 

Tweede bitcoin gehalveerd en de risicodragend kapitaalera

 

Wij roepen deze cyclus de risicodragend kapitaalera, omdat tijdens deze periode, verscheidene risicodragend kapitaalfirma's en haagfondsen de eerste cyclus van Bitcoin hebben waargenomen en de markt waargenomen. Tijdens deze periode, verschenen verscheidene fondsen van de cryptocurrencyhaag ook, veel waarvan niet in de neerstorting na het eind van de risicodragend kapitaalera werden gespaard, maar ongeveer 150 overleefden.

 

De Bitcoinprijzen begonnen scherp in November 2015 toe te nemen, wat de tweede halverende prijscyclus opende, die ongeveer acht maanden voor de ambtenaar die in Juli 2016 halveren was.

 

Na de halverende vorm, bleef Bitcoin toenemen, en de volledige cyclus duurde ongeveer 24 maanden, aangezien het vorige deed, tot het een verslaghoogte van $19.000 in December 2017 bereikte.

 

In feite, kwam deze half-price cyclus, de meerderheid van de appreciatie van Bitcoin ook na het halveren (nam de helft van de prijs alvorens tot 650 Amerikaanse dollars toe te nemen, na het halveren, parabolically tot 19.000 Amerikaanse dollars toe) voor. De volledige cyclus nam toe met ongeveer 80-90 keer, en slechts ongeveer drie keer alvorens te halveren.

 

Na het halveren van de prijscyclus, ervoer Bitcoin een recessie van 12 maanden, en zijn prijs daalde opnieuw door meer dan 80%, met een minimum rond $3.000. In de volgende vier maanden, heeft Bitcoin bij 3000 gehangen. - tussen $4.000.

 

Het gehalveerde derde bitcoin en de institutionele era

 

De Bitcoinprijzen tot meer dan $5.000 in April 2019 worden geduwd, en de prijzen zijn blijven sedertdien toenemen merkend het begin van de volgende cyclus die.

 

Waarom komen de meesten voor van de aanwinsten van Bitcoin na voordien het halveren, eerder dan?

 

Het halveren bitcoin is een bekende gebeurtenis, en de markt zal wijselijk het effect van leveringsvermindering op prijzen voorspellen. Zo waarom is niet de zeer duidelijke prijsverhoging alvorens te halveren? Voor deze kwestie, zullen wij over het later spreken.

 

Marginale levering = het inkomen van mijnwerkers

 

De prijs van activa kan op enig moment in de tijd vraag en aanbod in evenwicht brengen. Een inleidende verklaring van hoe het halveren van de stijging van de bitcoinprijs een verhaal over de aanbodzijde van de Bitcoin-mijnbouwbedrijfsactiviteiten is. De Bitcoinmijnwerkers spelen een essentiële rol in het bevestigen van bitcoin netwerktransacties. Telkens als zij in een blok graven, krijgen zij een nieuwe bonus van de bitcoinmijnbouw. De mijnwerkers zijn marginale leveranciers van vers ontgonnen bitcoins, wat bitcoin ook omloop verhoogt. Behoudens andere voorwaarden, als de mijnwerkers minder bitcoins (de helft halveert) verkopen, zullen zij om een hogere prijs vragen. Op dezelfde manier als het aantal beschikbare bitcoins wordt verminderd, zal de koper een hogere prijs betalen.

 

Er is ook een leveringscomponent die niet voldoende, d.w.z., bitcoin mijnwerkers heeft twee bronnen van opbrengst is besproken (nieuwe blokbeloningen en transactieprijzen voor bevestigde transacties). In feite, wanneer 21 miljoen van Bitcoin BTCs bijna volledig wordt ontgonnen, zullen de transactiekostennen de enige bron van inkomsten voor mijnwerkers zijn.

 

Namelijk: marginale levering = het inkomen van mijnwerkers = ontgonnen bitcoin + transactiekostennen

 

Analyseer de situatie van deze twee componenten.

 

Dagelijks ontgonnen Bitcoin

 

Bitcoin zal SGD 7500-8000 BTC SGD per dag vóór het eerste halveren hebben. Na het eerste halveren, daalde de nieuwe levering aan 3700-4000 BTC. Momenteel, is de nieuwe levering van Bitcoin elke dag ongeveer 1900-2000 BTC. Na het volgende halveren, zal de nieuwe dagelijkse levering aan rond 1000 BTC dalen.

 

Vanuit een dollarperspectief, is de situatie volledig verschillend. De prijs van Bitcoin was $13 op het eerste halveren, toen de dagelijkse marginale levering door ongeveer 4000 BTC werd verminderd (van 8.000 tot 4.000). Dit is gelijkwaardig aan het verminderen van de marginale levering van $52.000.

 

$13* (8000-4000) = $52.000

 

De Bitcoinprijzen waren ongeveer $650 op het tweede halveren, en de marginale levering viel door $2.000 BTC of $1,3 miljoen.

 

$650* (4000-2000) = $1,3 miljoen

 

Veronderstel de prijs van Bitcoin niet veel vóór het volgende halveren, verandert en rond $10.000 blijft (deze veronderstelling is vreselijk, weet ik het, maar het zal me gelukkige == maken). Dan aan deze prijs, zal de dagelijkse levering door 1000 BTC worden verminderd, en de marginale levering zal door 10 miljoen Amerikaanse dollars vallen.

 

10.000 Amerikaanse dollars * (2000 - 1000) = 10 miljoen Amerikaanse dollars

 

In een maand, zal dit de marginale levering van $300 miljoen, en in een jaar verminderen het door $3,65 miljard zal verminderen.

 

Het halveren zal beduidend de stroom van levering verminderen

 

De daling in marginale levering heeft beduidend de stroom van levering verminderd. Hoeveel is verminderd dat, en hoe meten wij het? Het is stomp om bitcoin inflatie die (nieuwe levering vergelijken bij totale bitcoinlevering) te gebruiken omdat het grootste deel van de levering niet vloeibaar is (de investeerders zullen in de portefeuille maanden of zelfs jaren zijn).

 

De „marginale leveringsvermindering moet bij de totale vloeibare levering worden vergeleken.“

 

Één methode van getalsmatige weergave is de vloeibaarheid te vergelijken die door met het volume van transacties op de dagelijkse uitwisseling te halveren wordt verminderd. Jammer genoeg, is worden gemeld het volume van transacties door cryptocurrencyuitwisselingen die niet betrouwbaar. Volgens een studie aan de Effecten en de Uitwisselingscommissie wordt voorgelegd (seconde), tot 95% van de handel van de markt is het volume dat twijfelachtig. Daartoe, heb ik heel wat rond gemaakte aantallen in deze sectie gebruikt, zodat is de verwijzing niet zeer hoog, en zij worden gebruikt om de logica slechts te illustreren.

 

Volgens CoinMarketCap, zijn er ongeveer 2 miljoen BTC-transacties per dag op de markt. Volgens het huidige tarief van de blokbeloning, zal de dagelijkse levering 2000 BTC toevoegen, toevoegend 60.000 BTC per maand, en 730.000 BTC per jaar. Dit betekent dat de markt de capaciteit heeft om 2,73 miljoen jaarlijkse stromen te absorberen. Wanneer de blokbeloning wordt gehalveerd en het jaarlijkse mijnbouwtarief slechts 1000 BTC is, zal de jaarlijkse levering tot 2,365 miljoen worden verminderd, die over 13% van de jaarlijkse stroomlevering is.

 

Anderzijds, als wij geloven dat 95% van het gemelde volume verdacht is, zal het daadwerkelijke transactievolume aan 100.000 BTC dicht zijn. Het volgende halveren zal de jaarlijkse levering van 830.000 (100000+730000) tot 465.000 verminderen. De jaarlijkse vloeibaarheid wordt verminderd door 44%.

 

De verhoogde transactiekostennen marginale levering nu bespreken de tweede component van het inkomen van mijnwerkers. Sinds 2015, heeft het Bitcoin-netwerk meer dan 100.000 transacties per dag verwerkt. In December 2017, Bitcoin-raakte het handelvolume een verslaghoogte van rond 500.000. Na het bereiken van een hoog punt, begon het uitwisselen van volume scherp te dalen, en bleef toen in 2018 en 2019 toenemen.

 

Naast de omhoogschietende transactiekostennen tijdens de periode van 12 maanden 2017-18, toont de lijst hieronder aan dat de dagelijkse de transactieprijzen van Bitcoin over het algemeen onder 200 BTC blijven. In 2019, namen het gemiddelde de dagelijkse transactiekostennen van Bitcoin van ongeveer 70 BTC. Duidelijk, tonen de transactiekostennen ook een sterke correlatie met bitcoinprijzen (de kosten zijn positief gecorreleerd met muntprijzen).

 

Daarna, brengen wij de de blokbeloningen en transactiekostennen samen, en begrijpen dan volledig het inkomen van de mijnwerkers en de dagelijkse marginale levering zij zouden kunnen introduceren. Onlangs ontgonnen bitcoin historisch is de belangrijkste bron van mijnbouwopbrengst. Zelfs vandaag, is de gemiddelde transactiekosten van 70 BTC per dag nog zeer klein in vergelijking met de nieuwe levering van 2000 BTC per dag. Nochtans, aangezien het volume van transactiesverhogingen en het halveren van bulkwinst verdergaat, worden de transactiekostennen inkomen. De belangrijkste bron zal slechts een paar jaar vergen.

 

De prijs is de prestaties van vraag en aanbodsaldo

 

Wij besteedden heel wat tijd het spreken over levering, en toen draaiden wij onze aandacht aan de vraag.

 

Bitcoin is het eerste en populairste netwerk om directe aanmunting te bereiken. In tegenstelling tot andere sociale netwerken die zich op indirecte opbrengstbronnen, zoals reclame baseren, beloont het Bitcoin-netwerk direct mijnwerkers voor hun inspanningen.

 

Het aantal de portefeuillegebruikers van Bitcoin blockchain groeit aan een alarmerend tarief. Het overschrijdt momenteel 40 miljoen, en het is met 8 miljoen in 2019 gestegen. Men kan zien dat het Bitcoin-netwerk de explosieve groei ervaart. Volgens de wet van Metcalfe, is de waarde van het netwerk evenredig aan het vierkant van zijn knopen, en gezien de beperkte levering van bitcoin, bitcoin zullen de prijzen duidelijk stijgen aangezien het netwerk groeit.

 

Bitcoin is de eerste populaire implementatie van digitale schaarste, die de cryptocurrencyrevolutie leidde. Sinds de geboorte van Bitcoin, zijn er duizenden cryptocurrencyactiva op de markt geweest, maar Bitcoin is bij het front gebleven. De prijs-stabiele activa zijn duidelijk geschikt als uitwisselingsmiddel, en Bitcoin, als schaarse activa, heeft zijn prijs als aantrekkelijkheid van waardeopslag en genomen vraag voor het verhoogd.

 

De „stijging van prijzen zal de vraag naar Bitcoin.“ verhogen

 

Er is ook heel wat bewijsmateriaal om de correlatie tussen de vraagprijzen en blockchain activiteiten te bewijzen. Bitcoin blockchain de handelactiviteit zal stijgen aangezien de muntprijs, en vice versa stijgt. Merk op dat wij bij het aantal transacties, niet de dollarkoers van de transactie betrokken zijn.

 

Summiere gevolgtrekking

 

Wij gebruiken de inhoud hierboven wordt vermeld om proberen om de prijscyclus van Bitcoin te verklaren die:

 

Het verhaal van digitaal goud heeft heel wat aandacht voor Bitcoin verzameld, en de vraag naar Bitcoin blijft toenemen. Dit is etc. zeer duidelijk van de situatie van more and more portefeuilles, uitwisselingen, onderzoek, media rapporten.

 

Afgelopen twee bitcoins zijn gehalveerd, tonend de volgende kenmerken van de prijscyclus:

 

Alvorens te halveren: De Bitcoinprijzen begonnen toe te nemen, en de mensen verwachten dat positief de aanstaande het halveren activiteit is.

 

Na het halveren: Aangezien Bitcoin erkenning onder ondernemingskapitalisten, haagfondsen en institutionele investeerders bereikt, hebben de toenemende prijzen nieuwe eisen van meer en meer rijke investeerders en speculanten aangetrokken. De nieuwe vraag overschreed verwachtingen, en de prijzen bleven na het halveren toenemen. In het verleden de cyclus, werd de veel gevraagde verhoging veroorzaakt door prijsverhogingen ernstig onderschat.

 

Borrelt: De toenemende prijzen kunnen tot het voorkomen van FOMO leiden en meer speculatie aantrekken. De gevormde bel en de prijs raken een verslaghoogte. In dit stadium, overschrijden de speculatieve prijzen ver de duurzame vraag, en de bel zal uiteindelijk barsten.

 

Neerstorting: De prijs van een neerstorting veroorzaakt een veel gevraagde daling, enkel aangezien de prijsstijging tot een veel gevraagde verhoging leidt. Vele mensen zullen deze partij verlaten.

 

De bouw van een nieuwe stichting: Bitcoin vindt uiteindelijk een prijs en de vraagevenwicht aan het huidige marginale leveringstarief en vormt een nieuwe stichting die beduidend hoger is dan de vorige cyclusbasis.

 

Terugkeer naar stap 1 van een hogere basis.

 

Wat moet hier worden verduidelijkt is dat de bovengenoemde die logica van de vraag afhangt door het unieke digitale gouden „verhaal“ van Bitcoin en de status van Bitcoin als aantal één cryptocurrency wordt geproduceerd. In tegenstelling, kan halveren van Litecoin interessant zijn, maar Litecoin heeft een sterke verhaal en de vraag niet.

 

Dientengevolge, voldoet de Litecoin-prijscyclus niet aan de hierboven vermelde voorwaarden. De markt is slim, leert het en past aan, zodat zijn geen twee cycli hetzelfde. Neem een blik bij het derde halveren van Bitcoin, en hoeveel in het verleden zal zijn. De Bitcoinmijnbouw zal zegevierend zijn. De geschiedenis zal zich niet herhalen, maar het zal altijd opvallend gelijkaardig zijn.