Bericht versturen
Thuis / Bitmain asic antminer /
de Mijnbouwmachine van 60db Bitmain Antminer S3 478GH/S 366W Bitcoin
de Mijnbouwmachine van 60db Bitmain Antminer S3 478GH/S 366W Bitcoin
  • de Mijnbouwmachine van 60db Bitmain Antminer S3 478GH/S 366W Bitcoin

de Mijnbouwmachine van 60db Bitmain Antminer S3 478GH/S 366W Bitcoin

Productnaam: Bitmain Asic Antminer S3
Hashrate, GH/s: 478 ±3%
Mijnwerker Size: 137 x 160 x 331mm
Brutogewicht: 5.2kg
Geluidsniveau: 60dB
Contacteer Ons
0 - 40 °C
Temperatuur
Specificaties
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving
Specificaties
Productnaam: Bitmain Asic Antminer S3
Hashrate, GH/s: 478 ±3%
Mijnwerker Size: 137 x 160 x 331mm
Brutogewicht: 5.2kg
Geluidsniveau: 60dB
Temperatuur: 0 - 40 °C
Hoog licht:

60db Bitmain Antminer S3 478GH/S

,

De Mijnbouwmachine van 478GH/S 366W Bitcoin

,

Bitmain Antminer S3 478GH/S 366W

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Min. bestelaantal: 1 stuk
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: USDT
Levering vermogen: 100 PIECES/DAY
Productomschrijving
 

De Mijnbouw van Bitmainantminer S3 478GH/S 366W Bitcoin sha-256

 

Productenbeschrijving

ModelAntminer S3 is een andere Bitcoin-mijnwerker van het Bitmain-mijnbouwbedrijf. Het gebruikt algoritme sha-256 met maximum hashrate van 478Gh/s voor een machtsconsumptie van 366W.

Bitmain Antminer S3 is een hoogste Bitcoin-mijnwerker die beter dan de meesten presteert. De Fabrikant heeft ervoor gezorgd om een eenheid te ontwikkelen die bij optimale voorwaarden kan presteren. De meeste gebruikers zijn gelukkig met het resultaat van deze mijnwerker. Van de opstelling aan de levensduur, is dit een mijnwerker om te sterven voor. Zij die de mijnwerker willen kopen kunnen naar de website van de fabrikant voor meer gaan. Antminer S3 heeft geen concurrent, en het maakt het mijnbouwmateriaal moeten-hebben.

Aangezien dit een Bitcoin-mijnwerker is, gebruikt het algoritme sha-256. Het algoritme is één van het beste in termen van veiligheid en snelheid. Er is geen ander het hakkenalgoritme dat als algoritme sha-256 veilig is. En dit is de reden waarom de fabrikant probeert om de concurrentie te overtreffen. De meeste deskundigen zullen u vertellen dat er geen bekende kwetsbaarheid met deze mijnwerker is. En vandaar dat hebbend zal het u waarschijnlijk een voordelig resultaat geven.


De meeste opslag heeft volledig de eenheid uitgever*kopt, die de eenheid met een waarde van gaat tonen.


Er zijn meer dan 40 muntstukken aan mijn met deze eenheid, en de meesten zijn voordelig. Sommige van deze muntstukken omvatten Acoin, Curecoin, Joulecoin, Onverbrekelijk, Terracoin, en meer. Bijna steunen alle mijnbouwpools deze mijnwerker, wat betekent u met één van hen kunt verbinden. Deze mijnbouwpools omvatten AntPool, SlushPool, ViaBTC, en meer.


Het komt met een knoeiboeltarief van 478 Gh/s, dat kleiner is dan de meeste Bitcoin-mijnwerkers. De reden voor het lage knoeiboeltarief is de machtsconsumptie. Het komt met een machtsconsumptie van 366W. Het schijnt dat de fabrikant newbies en grote schaalmijnwerkers richt. Met een kleine machtsconsumptie komt minder elektriciteitskosten. Het is een koopje voor iedereen die aan mijn Bitcoin met superieur mijnbouwmateriaal kijken.

De mier S3 keurt de spaanders van 28nm 32 bm1382, met één enkele spaander rekencapaciteit van 14.93gh/s en een gehele machine rekencapaciteit van goed 478gh/s. De consumptie van de muurmacht is over 332w. Er zijn twee 12cm ventilators bij de voorzijde en het achtergedeelte. De mijnwerker heeft zijn eigen controlemechanisme. Er is geen behoefte om frambozenpastei voor te bereiden. De mijnwerker heeft een mooie verschijning. Shell wordt zo ver mogelijk gevormd door een staalplaat, en de voor en achterventilators zijn symmetrisch; De vier machtslijnen worden ook gericht aan de hoogste kant; Er zijn niet teveel buitensporige patronen en woorden op machineshell. Het enige kwaliteitscontrolecertificaat van het embleem is eenvoudig en grootmoedig.
Garantie van Antminer S3


Ons voordeel


LUB is één van de grootste mijnwerkersverdelers in online verkoop, met zeer hoge reputatie en geloofwaardigheid.


Gebaseerd op de afgelopen ervaring is het zeer moeilijk voor de Internationale Koper om de productruzie vrij te krijgen. Ons bedrijf heeft samenwerking met Bitmain, Innosillicon, Canaan, Goldshell, en andere hoofdfabrikanten van de mijnbouwmachine bereikt.

 

wij hebben genoeg sterkte om het overeenkomstige merk en het model volgens de behoeften van klanten te verstrekken. Ons uiteindelijk doel om de beste dienst en de authentieke mijnbouwproducten aan redelijke prijzen met superfast levering te geven.

 

Beelden

 

de Mijnbouwmachine van 60db Bitmain Antminer S3 478GH/S 366W Bitcoin 0de Mijnbouwmachine van 60db Bitmain Antminer S3 478GH/S 366W Bitcoin 1de Mijnbouwmachine van 60db Bitmain Antminer S3 478GH/S 366W Bitcoin 2

vergelijkbare producten