Bericht versturen
Thuis / LTC-Mijnwerker Machine /
Het Artefact Antminer L7-9500m van de Litecoinmijnbouw is de Koning Of Cost Performance
Het Artefact Antminer L7-9500m van de Litecoinmijnbouw is de Koning Of Cost Performance
  • Het Artefact Antminer L7-9500m van de Litecoinmijnbouw is de Koning Of Cost Performance

Het Artefact Antminer L7-9500m van de Litecoinmijnbouw is de Koning Of Cost Performance

Producten naam: Antminer L7 (9.5Gh)
Lawaai: 75 dB
Hashrate: 9500 MH/s
Machtsconsumptie: 3425W
Munt: litecoin Dogecoin
Contacteer Ons
Versleutelen
Algoritme
Specificaties
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving
Specificaties
Producten naam: Antminer L7 (9.5Gh)
Lawaai: 75 dB
Hashrate: 9500 MH/s
Machtsconsumptie: 3425W
Munt: litecoin Dogecoin
Algoritme: Versleutelen
Hoog licht:

Het Artefact Antminer L7 van de Litecoinmijnbouw

,

Antminer L7 9500m

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Min. bestelaantal: 1 stuk
Verpakking Details: enige verpakking door kartons
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: USDT
Levering vermogen: 100 PIECES/DAY
Productomschrijving

Het artefact antminer l7-9500m van de Litecoinmijnbouw is de koning van kostenprestatiesProductenbeschrijving
 
Productnaam
Bitmain Antminer L7 (9.5Gh)
Algoritme
Scrypt
Hashrate
9500 MH/s
Machtsconsumptie
3425W
Minablemuntstuk
litecoin

 

De mierenmijnwerker L7 gebruikt LTC + de Doge het gecombineerde dubbele gravende mechanisme, super sterke 9160m rekencapaciteit heeft, en de enige consumptie van de machinemacht is slechts 3250w. Niet alleen verbruikt het meer die macht dan Jinbei lt5pro enkel in Augustus wordt vrijgegeven, maar het bezet ook direct de c-positie van de nieuwe machine met de snelste kostenterugwinning. Het kan de kosten binnen een half jaar terugkrijgen. L3 + ook wordt verduisterd in deze vergelijking. Als piek van litecoin dogcoin, heeft het nog volledige sterkte wereldberoemde Ares te worden.

 

Bitmain antminer L7 (9.5gh) is de recentste mijnwerker van bitmain, één van de fabrikanten van de de encryptiehardware van de wereld belangrijke. Het werd vrijgegeven in November 2021, als antminer L7 9500mh ook wordt bekend die. Het gebruikt het scryptalgoritme en heeft een maximummachtsconsumptie van 3425w en een knoeiboeltarief van 9,5 GH/s.


Bitmain antminer L7 (9.5gh) kan een totaal van 35 muntstukken, met inbegrip van hoogste muntstukken zoals NH manuscript, ltc+dodge, Doge, CVG ontginnen en digibyte.


Dank aan de hoge machtsconsumptie van 3425w, zal de productiviteit ook verbeterd worden, met een efficiency van 0.361j/mh.


Het maximumvochtigheid plaatsen is 95% en het minimum plaatsen is 5%. Voor temperatuur, omvatten de vastgestelde richtlijnen een maximum van 45 ° C en een minimum van 5 ° C. Er zijn vier ventilators voor hittedissipatie en het koelen, zodat is er geen behoefte om zich over het oververhitten tijdens mijnbouw op lange termijn ongerust te maken.


Ons voordeel


LUB is één van de grootste mijnwerkersverdelers in online verkoop, met zeer hoge reputatie en geloofwaardigheid.


Gebaseerd op de afgelopen ervaring is het zeer moeilijk voor de Internationale Koper om de productruzie vrij te krijgen. Ons bedrijf heeft samenwerking met Bitmain, Innosillicon, Canaan, Goldshell, en andere hoofdfabrikanten van de mijnbouwmachine bereikt.

 

wij hebben genoeg sterkte om het overeenkomstige merk en het model volgens de behoeften van klanten te verstrekken. Ons uiteindelijk doel om de beste dienst en de authentieke mijnbouwproducten aan redelijke prijzen met superfast levering te geven.

 

Beelden

Het Artefact Antminer L7-9500m van de Litecoinmijnbouw is de Koning Of Cost Performance 0Het Artefact Antminer L7-9500m van de Litecoinmijnbouw is de Koning Of Cost Performance 1Het Artefact Antminer L7-9500m van de Litecoinmijnbouw is de Koning Of Cost Performance 2

 

 

vergelijkbare producten