Thuis / Cloundmijnbouw /
0,16 Macht van de de Mijnbouw1t BTC Knoeiboel van Puntenclound 360 Dagen
0,16 Macht van de de Mijnbouw1t BTC Knoeiboel van Puntenclound 360 Dagen
  • 0,16 Macht van de de Mijnbouw1t BTC Knoeiboel van Puntenclound 360 Dagen

0,16 Macht van de de Mijnbouw1t BTC Knoeiboel van Puntenclound 360 Dagen

Statisch winstcijfer: 0% ~~326%
De Eenheid van de knoeiboelmacht: 1T
Punten: 0,16 Punten
Onderhoudsprijs: 3%
Contacteer Ons
Specificaties
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving
Specificaties
Statisch winstcijfer: 0% ~~326%
De Eenheid van de knoeiboelmacht: 1T
Punten: 0,16 Punten
Onderhoudsprijs: 3%
Hoog licht:

0.16 Points Clound Mining

,

16 Mijnbouw van Puntenclound

,

de Knoeiboelmacht van 1T BTC 360 Dagen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 30
Productomschrijving

BTC-Knoeiboelmacht (360days)

 

Statisch winstcijfer 0%-0%
Knoeiboelmacht $38.00
  ($0.11/days)
Elektriciteitstarief $26.000/month
  ($0.87/days)
Est. Dagelijkse Inkomens? 0,00070750 LTC/per
  ($0.06/days)
Periode 360 dagen
Punten? 0.38Points
Onderhoudsprijs? 3%
Vereiste Tijd voor Lancering Efficiënt onmiddellijk

 

 

1. Aankoopinstructies

Alvorens een orde te plaatsen, te begrijpen gelieve zorgvuldig het product. Als u onduidelijk bent, kunt u klantenservice raadplegen. Zodra de orde wordt geplaatst, betekent het dat het product is goedgekeurd en er geen terugbetaling is.

2. Berekeningsoutput

Voor de berekening van mijnbouwopbrengst, gelieve te verwijzen naar de pool van het poolinerts: https://www.poolin.com/

3. Outputregeling

Het geschatte inkomen wordt berekend vanaf het daadwerkelijke bedrijf van het digitale activanetwerk en zal dynamisch voor slechts verwijzing veranderen; het daadwerkelijke inkomen van mijnbouw is het inkomen van digitale activa na het aftrekken van de service van de mijnbouwpool, en de norm van de serviceinzameling van de mijnbouwpool is voor verwijzing: https://help.poolin.com/hc/zh-cn/articles/360006827932 de mijnbouwopbrengst elke minuut wordt geregistreerd, en de dagelijkse regeling van mijnbouw van gisteren is in de tijd van 14:00amerika de natuurlijke rijkdommen (24h) zullen dagelijks worden verdeeld. Slechts wanneer de opbrengst het bedrag bereikt door het platform wordt aangegeven dat kan het worden teruggetrokken.

4. Eigendomsrecht van minerale machines

Wanneer BTC-de berekeningscapaciteit 10t bereikt en de totale huurtermijn 720 dagen bereikt, zal de overeenkomstige berekeningscapaciteit maar de overeenkomstige niet modelmijnwerker als gift worden gegeven; voor berekeningsgevallen minder dan 720 dagen worden gegeven, zal geen eigendomsrecht. Als GPU een rekencapaciteit van 220m heeft en de totale huurtermijn meer dan 4 jaar is, zal het minerale machineseigendomsrecht worden voorgesteld; als de huurtermijn minder dan 4 jaar is, zal het minerale machineseigendomsrecht niet verstrekt worden. De munt rekencapaciteit niet van BTC en van GPU andere heeft het huren 3 jaar geaccumuleerd, en de het huren rekencapaciteitwaarde is niet minder dan de rekencapaciteitwaarde van één enkele minerale machine, en het eigendomsrecht van de minerale machine wordt gegeven als gift, anders zal het eigendomsrecht niet gegeven worden. Het minerale machineseigendomsrecht zal voor binnen 30 dagen na de afloop van de huurtermijn worden toegepast, en die toegepast niet voor zullen worden geacht om het eigendomsrecht opgeschort te hebben. De mijnwerker die het verbeteren aanvragen zal van de globale mijn worden geleverd nadat de huur verloopt, en de internationale/binnenlandse logistiekprijs zal door de gebruiker worden gedragen. Verklaring: de houdbaarheid van de fysieke mijnwerker is 180 dagen, en het heeft de garantie overgegaan wanneer het wordt verwijderd uit de plank. (verklaring: alle vrije mijnbouwmachines zijn niet gewaarborgd verenigbaar om met het model van de orde te zijn, en de uitvoerige theoretische berekeningswaarde is niet lager dan de berekeningswaarde van de orde)

5. Beëindiging van contract

Het contract zal automatisch worden geëindigd wanneer het verloopt. Er is geen terugbetaling voor vroege beëindiging. Dank u voor uw begrip.

6. Risicouiteinden

De prijs van digitale activa schommelt vaak zeer, en de mijnbouwmoeilijkheid van elke munt zal regelmatig worden aangepast. De daling van muntprijs of de verhoging van moeilijkheid zal leiden tot de daling van de opbrengst van elke mijnbouwmachine. Geen kwestie van het standpunt van digitaal activa of wettig betaalmiddel, dit product waarborgt niet dat de gebruikers de kosten kunnen terugkeren. De gebruikers moeten hun risicotolerantie zorgvuldig beoordelen en in digitale activamijnbouw binnen aanvaardbare risicocontrole investeren.

Het platform be*houdt zich het recht van definitieve interpretatie voor de termijnen van dit contract voor.