De Bitcoin rekencapaciteit is teruggekeerd naar zijn piek, en de mijnwerkers hebben goedkopere machtsmiddelen nodig

December 14, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

Volgens de gegevens van BTC.com, onlangs is de rekencapaciteitpiek 183 EH/s, en naar de piek dit Mei teruggekeerd. wegens het beleid van China tegen Bitcoin-mijnbouw, de rekencapaciteit door 50% na dit Mei wordt verminderd dat. Momenteel heeft de rekencapaciteit hoofdzakelijk naar de Verenigde Staten, de Amerikaanse Gieterij van de mijnbouwpool wordt verplaatst, nu het tweede algemene niveau van de mijnbouwmacht, tweede slechts aan de pool die van de Mierenmijnbouw.

Nochtans, voor mijnwerkers, is de snelle terugwinning van rekencapaciteit niet altijd een goede zaak, wegens de scherpe reactie, opnieuw gelaten vallen de inkomens van mijnwerkers. Alhoewel de winst nog goed kijkt, vermindert de winstmarge. Er is een significante kostendruk voor mijnwerkers die ontoereikende middelen hebben.

Voor oude mijnwerkers, is de belangrijkste factoren die de mijnbouw beïnvloeden de prijs van de machine, maar de kosten van elektriciteit en geen infrastructuur. Als de mijnbouwconcurrentie streng houdt wordend, zullen de mijnwerkers zonder toegang tot betaalbare middelen hun concurrentievermogen verliezen. Momenteel heeft RHY mijnen over de V.S., Canada, enz. Wij kunnen betaalbare middelensteun voor mijnwerkers verlenen.

Wat bijzondere aandacht verzoekt is dat, wegens de meer en meer woeste concurrentie in de mijnbouw, de leefruimte voor kleine mijnwerkers nog kleiner is geworden, hoewel de wolken rekencapaciteit nog voordelig is, de rentabiliteit is minder dan ver de grote mijnwerkers. Voor alle mijnwerkers, kunnen zij of hun eigen mijnen hebben, controleren de productiegegevens, of zij kunnen povere winsten, tot gedwongen uit wegens de lage winst slechts bereiken.