De moeilijkheid van bitcoinnetwerk werd veroorzaakt aan 20.08t voor zeven opeenvolgende tijden

November 19, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

Volgens de regels, bitcoin de mijnbouwmoeilijkheid van mijnwerkers elke blokken van 2016, of over om de 2 weken zal terugstellen.

wegens de, sociale en collectieve bestuurmilieukwesties van globale bitcoin en het nieuwe beleid van China bij de encryptiemijnbouw, is de moeilijkheid van bitcoin voor vier opeenvolgende tijden sinds recent Mei verminderd.

Nochtans, met de schok door het beleid in het verleden wordt gebracht, heeft het bitcoinnetwerk nogmaals een verhoging van moeilijkheid die aangetrokken. Het Bitcoinnetwerk luidde de moeilijkheidsaanpassing bij de blokhoogte van in 705600 bij 4:27 a.m. vandaag, en de moeilijkheid van het gehele netwerk werd verhoogd met 0,95% aan 20.08t. Sinds 31 Juli, is de moeilijkheid van bitcoin keer op een rij veroorzaakt zeven.

De moeilijkheid van de Bitcoinmijnbouw is een indicator om op de mijnbouwmoeilijkheid van bitcoinblokken te wijzen. De hogere moeilijkheidsniveaus vereisen meer rekencapaciteit om transacties en mijn nieuwe muntstukken te verifiëren. De ononderbroken groei van BTC-mijnbouwmoeilijkheid betekent dat bitcoin de mijnwerkers over de markttendens optimistisch zijn, die de welvaart van bitcoinnetwerk bevordert.

Tegelijkertijd, is het opmerkelijk dat de prijs van bitcoin onlangs is gestegen, wat slechts „één stap weg“ van de historische hoogte is. Vanaf perstijd, was de prijs van bitcoin $62489. De mensen kunnen niet helpen maar zuchten dat dit veruit het meest voedende jaar voor bitcoinmijnwerkers is.

Maar anderzijds, was het ook een moeilijk jaar voor mijnwerkers. Enerzijds, wegens de invloed van beleid, werden vele mijnwerkers gedwongen om het originele mijnbouwcentrum te verlaten - China; Anderzijds, wegens het gebrek aan machtsmiddelen, kunnen vele mijnwerkers geen geschikte mijn vinden om te graven.

Momenteel, rhy breidt over de hele wereld de mijn uit. Tegelijkertijd, roept het ook op mijnwerkers om zich bij de rangen aan te sluiten van gezamenlijk de bouw van de mijn. De mijnwerkers nemen aan de investering deel en de bouw van de mijn door middel van gelijkheidsabonnement, dat niet alleen stabiele zetels kan verkrijgen, kan zelf worden beheerd en worden in werking gesteld, maar ook van het dividendinkomen van de mijn genieten.

Natuurlijk, zelfs kunnen de gemeenschappelijkste kleine witte mijnwerkers geschikte mijnen rond de wereld voor mijn het ontvangen door rhy vinden. Mei iedereen vindt hun eigen kansen in deze goede era.