Bitcoinmoeilijkheid Opnieuw cibleren neer aangepast aan 22.34T, eerste keer sinds 31 Juli,

February 16, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

Volgens gegevens, had Bitcoin de mijnbouwmoeilijkheid door 1,49% neer tot 22.34T bij de Blokhoogte van 711648 op 28 Nov., verminderd. Dat is de eerste vermindering sinds 31 Juli. Er was een negen-tijd verhoging op een rij vóór dit.

In feite, tonen de recente gegevens aan dat de rentabiliteit van mijnwerkers beduidend aangezien Bitcoin-de prijs opnieuw is toegenomen heeft verbeterd, efficiënter makend het mogelijke blijven mijn.

Nochtans, in de loop van de afgelopen 90 dagen, heeft Bitcoin tarief is toegenomen, en geleidelijk aan bereikt zijn hoogste niveau zes maanden geleden. wegens de stijgende rekencapaciteit, Bitcoin veroorzaakte op een rij de moeilijkheid negen keer aan dichtbij zijn hoogste niveau zes maanden geleden. De Bitcoinprijs is vorige week vluchtig geweest, wat tot het gemak van mijnbouw kan bijgedragen hebben.

Globaal, is het Bitcoin-netwerk nog zeer stabiel. Vergeleken met investeerders die de muntstukken speculeren, kan het risico door marktvluchtigheid worden veroorzaakt. Sinds eind 2020, zelfs als de muntprijzen enorm schommelt, aangezien de prijzen altijd hoog is, is het effect van marktschommeling op de mijnwerkers bijna te verwaarlozen, en het is altijd voordelig voor mijnwerkers.

Zelfs kon een kleine vermindering van moeilijkheid mijnwerkers helpen die meer nog online aanwinst zijn. Als de klanten in dit huidige grote keer willen graven, zijn er een verscheidenheid van aanbiedingen van mijnbouwpakketten RHY, zoals machineeigendom en het ontvangen.

Het het bezitspakket van de mijnbouwmachine biedt verschillende types van modellen voor klanten aan. De eigendomsrechten behoren tot de mijnwerkers, kunnen de mijnpools en de portefeuilles ook worden gespecificeerd en zelf worden geplaatst. De klanten kunnen op elk ogenblik het opnemen van de machine aanvragen. Maar toch als de investering niet groot is.