De energiecrisis dwingt sommige mijnwerkers om zich opnieuw opnieuw te vestigen, worden de Verenigde Staten de beste keus voor bitcoinmijnwerkers

March 18, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

Crypto het mijnbouwbedrijf Xive kondigde aan dat het een crypto mijnbouwlandbouwbedrijf uit zuidelijk Kazachstan toe te schrijven aan machtstekorten beweegt.

Kazachstan rangschikt momenteel #2 in globale Bitcoin-mijnbouw, tweede slechts aan de Verenigde Staten en vertegenwoordigt 18,1% van globale Bitcoin-mijnbouwmacht; op van 8,8% in Juni.

De gecodeerde muntmijnbouw heeft de energiebehoefte van het nationale net van Kazachstan met 8% dit jaar verhoogd terwijl onder normale tijden de elektriciteitsvraag met slechts 1% aan 2% per jaar stijgt.

Hoewel de industrie een last op zijn energienetwerk heeft geplaatst, heeft Kazachstan voorzichtig een vriendschappelijke houding ten opzichte van crypto mijnbouw getoond. De ambtenaren duwen voor meer regelgeving van de industrie in plaats van volledig het verbieden van het. De President van Kazachstan, kassym-Jomart Tokayev, onlangs in een vergadering met bankiers wordt vermeld dat de kernenergie kan worden gebruikt om energietekorten op te lossen dat.

Het de energieprobleem van Kazachstan is moeilijk op korte termijn op te lossen. Navenant, komen de Verenigde Staten snel te voorschijn als nieuw globaal Bitcoin-mijnbouwcentrum. Volgens gegevens van de Universiteit van Cambridge, momenteel meer dan die komt één derde (⅓) van de rekencapaciteit van Bitcoin van de wereld uit mijnbouwmachines in de Verenigde Staten met slechts één vijfde (⅕) vorige lente worden vergeleken.

De Cryptocurrencymijnwerkers beginnen om nieuwe plaatsen voor goedkope elektriciteit rond de wereld te vinden. Vele mensen richten Texas, is RHY geen uitzondering. Het machtsnet in Texas is vrij los geregeld waar de gebruikers tussen verschillende machtsleveranciers kunnen kiezen en de leveranciers door dit ertoe aan worden gezet concurreren om lage prijzen aan te bieden.