Hoogste ASIC-Mijnwerker - de mijnwerker Review van Antminer S19

April 20, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

De Antminers19 mijnwerker werd bevrijd op 23 Maart, 2020. Het is uitgerust met een 7nm-processpaander en is de derde generatiemachine van Bitmain 7nm. Volgens officiële gegevens, heeft de mijnwerker van Antminer S19 een geschatte rekencapaciteit van 95TH/s en een energierendementverhouding van 34.5J/TH±5%, makend tot het een welverdiende hoogste ASIC-mijnbouwmachine.

De mijnwerker van Antminer S19 is lichtjes groter in verschijning dan S15 en S17. De naakte metaalgrootte van de mijnwerker van Antminer S19 is 400×195.5×290mm, en het netto gewicht van de gehele machine is ongeveer 14,4 kg.

In termen van verschijning, keurt de mijnwerker van Antminer S19 een geïntegreerd ontwerp van „chassis + voeding goed“. De Antminers19 mijnwerker heeft zeer op hoog niveau van integratie. De voeding en controleraad is geïntegreerd allen in ontwerp, dat ook voor het gemak van verrichting en onderhoud is, en het is geschikter en overal verkrijgbaar aan te zetten. Het kan vrij horizontaal of verticaal volgens de daadwerkelijke behoeften van gebruikers worden geplaatst.

Het algemene ontwerp van de mijnwerker van Antminer S19 volgt de vorige twee generaties van mijnbouwmachines, en keurt een dubbel-buisontwerp goed, zodat de mijnbouwmachine hitte van de knoeiboelraad tijdens verrichting kan beter verdrijven. Er zijn twee ventilators in de voorzijde en het achtergedeelte van de mijnwerker, die de luchtinham en de luchtafzet zijn.

De de mijnwerkersventilator van Antminer S19 is behandeld met een metaaltraliewerk, dat gebruikers worden verwond kan verhinderen door de ventilator, en tegelijkertijd buitenlandse voorwerpen door de hoge snelheids roterende ventilator verhinderen worden geraakt op de knoeiboelraad verkeerd te raken en de mijnwerker beschadigen.

Volgens de daadwerkelijke berekening en koppel van de verrichting van de mijnbouwmachine terug en het onderhoudspersoneel, de mijnwerker van Antminer S19 is een model met de uiteindelijke rekencapaciteit en de machtsconsumptie. Als model met een lage verhouding op lange termijn van de machtsconsumptie, de mijnwerker van Antminer S19 mijnwerkers aan mijn met een sterkere capaciteit toe laat om zich tegen risico's te verzetten.