Met versterkte supervisie, welke landen geschikt zijn voor cryptocurrencymijnbouw?

October 19, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

In de context van de groeiende grootte van de cryptocurrencymarkt en het fokken van het nemen van risico'sgedrag, blijven de nationale regelgevende instanties proberen om de supervisie van de cryptocurrencyindustrie te versterken. Het bitcoin regelgevende beleid beïnvloedt ook de vooruitgang van cryptocurrencymijnbouw. De prijsschommelingen en het regelgevende beleid zijn nog de belangrijkste hindernissen beïnvloedend mijnbouw. Gebaseerd op de recente verordening van bitcoinmijnbouw in China, hebben wij diep het regelgevende beleid van verscheidene landen die met actieve cryptocurrencymijnbouw bestudeerd, verwijzing voor mijnwerkers hopen te verstrekken.

1.China

In 2021, zullen alle delen van China volledig ontruimd worden en delisted. Op 18 Mei, vestigde de Binnen de Ontwikkeling en de Hervormingscommissie van Mongolië een virtueel munt „mijnbouw“ collectief rapporteringsplatform; op dezelfde dag, gaven de de Financiënvereniging van China Internet, de het Bankwezenvereniging van China, en de Betalings en de Regelingsvereniging van China de „Aankondiging bij het Verhinderen van het Risico van Virtuele Munt Handelhype“ uit; Mei op de eenentwintigste, de Financiële die Commissie van de Raad van de Staat moet om neer bij Bitcoin-de mijnbouw en handel barsten, en resoluut de transmissie van individuele risico's voor het sociale gebied verhinderen; op 26 Mei, gaf de Binnen de Ontwikkeling en de Hervormingscommissie van Mongolië acht maatregelen om resoluut neer op gedrag het virtuele van de munt „mijnbouw“ voor commentaren uit te barsten; Op 9 Juni, verzocht het Provinciale Ministerie van Qinghai van de Industrie en Informatietechnologie om een schoonmaak en een rectificatie. Het is strikt verboden om diverse virtuele projecten van de munt „mijnbouw“ in diverse gebieden in werking te stellen en goed te keuren, en alle bestaande projecten virtuele van de munt „mijnbouw“ volledig te sluiten; Op 12 Juni, bevestigden de mensen van de Provinciale de Energiedienst van Yunnan dat zij diverse macht-gebruikende afdelingen organiseerden om gezamenlijke inspecties overeenkomstig de vereisten van het bericht tijdig te leiden, en voltooiden de schoonmaak en de rectificatie van de machtsconsumptie van Bitcoin-mijnbouwbedrijven begin Juni dit jaar; gevolgd door de Provinciale Ontwikkeling van Sichuan en de Hervormingscommissie en Energie trof de dienst verdere strenge maatregelen op mijnbouwactiviteiten en sneed direct de voeding van de mijn af. Met het versterken van de Raad van de Staat en de lokale regeringen, is het slechts een kwestie van tijd alvorens de mijnen in diverse gebieden volledig worden ontruimd. De mijnbouw van China blockchain luidt de koude winter in.

2.The Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn een federaal land, en er is geen verenigd beleid bij Bitcoin-de mijnbouw. Er is de concurrentie onder staten. Daarom zijn er altijd wat verklaart die aan crypto mijnbouw om populaire kandidaten voor Bitcoin-mijnbouw vriendschappelijk zijn te worden. Zoals Texas, Wyoming, Florida.

Texas is rijk aan aardgas, en de elektriciteitskosten zijn zeer laag onder de 50 staten in de Verenigde Staten. Het machtsbeleid is zeer flexibel. Texas Governor Greg Abbott bovengenoemd op Twitter op 5 Mei, „Texas wordt een Bitcoin een Heilig Land voor Mijnwerkers“. Nochtans, of Texas Power Grid kan de uitdaging nog onbekend is ontmoeten van het verstrekken van macht aan meer gecodeerde mijnwerkers. In Februari van dit jaar, waren 69% van de ervaren stroomuitvallen van Texas ingezetenen en over de helft hen uit water. Volgens Buzzfeed, kon dit incident wel veroorzaken 700 sterfgevallen in de staat.

Zodra 19 Januari, 2019, introduceerde Wyoming een rekening om gecodeerde activa in drie categorieën te verdelen: digitale activa van de consument, digitale effecten, en virtuele munten. Om het even welk van deze drie types van activa worden gedefinieerd als ongrijpbare persoonlijke bezittingen. Dit betekent dat de staat van Wyoming wetgeving heeft gemaakt om virtuele munt te zien als ongrijpbare persoonlijke activa en virtueel munt en wettig betaalmiddel op dezelfde rechtsgrondslag te zetten. De Burgemeester van Miami, Francis Suarez, zei dat de deuren van Miami voor Chinese mijnwerkers en bereid open staan om goedkope kernenergie te verstrekken om mijnbouwactiviteiten te steunen.

3. Rusland

De erkenning van Rusland van cryptocurrency is niet hoog. Aangezien het eerder cryptocurrency als onwettige munt beschouwde, is het één van de grootste beperkte markten voor Bitcoin geworden. Nochtans, zijn de zaken van de cryptocurrencymijnbouw van het land zeer populair.

De enige industriële structuur, de bovenmatige energie en staalproductie, en de moeilijkheden in technologische transformatie zijn de dilemma's van traditionele industrielanden zoals Rusland. De aankomst van Bitcoin heeft nieuwe vitaliteit in dit traditionele industrieland ingespoten. De Bitcoinmijnbouw kan niet alleen het ernstige lokale energiesurplus oplossen. De kritiekere kwestie is dat de mijnbouw triljoenen roebels in opbrengst aan Rusland zal brengen, dat een draai voor de trage binnenlandse economie zal brengen. Het klimaat van Rusland is ook zeer geschikt voor mijnbouwmachines.

In tegenstelling tot de aanvallen van andere landen op de mijnbouw, heeft de Russische overheid een olijftak aan mijnwerkers rond de wereld, geworpen en cryptocurrencymijnbouw in 2020 gelegaliseerd. Tegelijkertijd, steunt het ook elektriciteitsrekeningen, hardwaremateriaal, en stelt heel wat vervoersgemak open. En een industrieterrein dat 7×24-de diensten van de urentechnische ondersteuning voor zijn gebruik verleent. Met bovenmatige energie, overvloedige waterkracht, lage temperatuurmilieu, en volledige steun van beleid, is Rusland geleidelijk aan de mijnbouw Mekka van Bitcoin van de wereld vriendschappelijkste geworden.

4. Kazachstan

De mijnbouw in Kazachstan neemt een hoge vlucht. De belangrijkste factor die Kazachstan maakt een veilige plaats voor mijnbouwinvestering overheidsbeleid is. Als middelland, beschouwt Kazachstan blockchain technologie als belangrijkste richting van de digitalisering van het land en beschouwt gecodeerde mijnbouw als wettige zakelijke activiteit en een bron van de economische groei. En bevorder actief de legalisatie van cryptocurrencymijnbouw in het land.

In midden van juni 2020, openbaarde een hoorzitting door de Senaat van Kazachstan wordt gehouden voor het eerst een plan om US$715 miljoen in investering in het gebied dat van de cryptocurrencymijnbouw aan te trekken. Op dat ogenblik, had Kazachstan reeds 14 cryptocurrencymijnen. Momenteel, bereikt de elektriciteitsvraag van het Digitale de Mijnbouwcentrum van Kazachstan 500 mw, en de jaarlijkse elektriciteitsrekening is 57 miljard tenge, en er zijn 10-15 miljard tenge voor personeelssalarissen, bouw en materiaalverwerving. In 2020, is het deviezeninkomen van de de mijnbouwdiensten van Kazachstan gelijkwaardig aan 70 miljard tenge, is het gevoegde waarde 7,5 miljard tenge, en de collectieve inkomstenbelasting is 2 miljard tenge.

Op 1 Juli, ondertekende de President van Kazachstan kassym-Jomart Tokayev een nieuwe wet wijzigend de wetgeving van de Centrale Aziatische Republiek inzake „belasting en andere begrotingsverplichtingen“, die het gebruik van cryptocurrencymijnbouw in deze energie-intensieve industrie zullen beïnvloeden. De extra lasten worden geheven op elektriciteit. Men rapporteert dat de rekening door de Senaat begin Juni werd gestemd, en de cryptocurrencymijnwerkers moeten een extra prijs van ongeveer US$0.0023 (gelijkwaardig aan RMB 0,015) voor elke gebruikte kilowatt van elektriciteit betalen. Nadat de wet wordt overgegaan, zal het op 1 Januari, 2022 van kracht worden.

5.Canada

wegens klimaat, voeding en verlichtings is de verordeningen, Canada altijd aantrekkelijk aan mijnbouw geweest. De hardware door cryptocurrencymijnwerkers wordt produceert heel wat hitte en moet worden gekoeld om het oververhitten te verhinderen. gebruikt die Wordt gevestigd in een vrij koel klimaat zoals Canada kan helpen de kosten drukken om computers te koelen. De Canadese digitale activabedrijven kunnen niet alleen de uitwisselingsdiensten, maar ook verlenen en crypto mijnbouwfaciliteiten in werking stellen. Vele provinciale overheden in Canada overwegen lagere rentevoeten om Bitcoin-mijnwerkers aan te trekken binnen te regelen.

De Provinciale Overheid van Labrador denkt introducerend het nieuwe beleid van de energieaansporing na om aan de potentiële de dienstbehoeften van Bitcoin en andere „datacentrum“ bewerkers te voldoen. Quebec is één van de gebieden met de laagste elektriciteitsprijzen in Noord-Amerika. Voor industriële consumenten, is de elektriciteitsprijs ongeveer $0,05 per kilowatt-uur. Het energieverbruik is de belangrijkste kosten van cryptocurrencymijnwerkers en de primaire reden waarom zij worden aangetrokken naar Canada. De overheid van Quebec probeerde nieuwe energieaansporingen, maar wegens de hoge vraag naar Bitcoin-mijnwerkers, kreeg de provincie de aansporingen voor lage elektriciteitsprijzen terug, alhoewel de vraag naar mijnbouwelektriciteit bleef groeien.

De inhoud van dit artikel is hoofdzakelijk van het „Blockchain-Rapport van de Mijnbouwontwikkeling (2020-2021)“, als u het rapport wilt krijgen, u kan RHY gedownload APP (kan worden genegeerd), login aan APP downloaden, het blockchainpraatje op de homepage ingaan, zal de dienst van de klantenservicespecialist RHY automatisch een rapport naar u verzenden.